Als je het leuk vindt om precies te weten welke zoetwatervissen en zeevissen er precies zijn in Nederland, download dan gratis de Vissengids App van Sportvisserij Nederland op je mobiel. Sinds de lancering van de App is deze al meer dan 150.000 keer gedownload. Met deze App ben je ook direct op de hoogte van de nieuwste regels en wetgeving op het visgebied.

vissengidsapp

De App is handig, want zo heb je niet alleen alle Nederlandse zoetwatervissen en zeevissen met beeldmateriaal op je mobiel, maar je kunt ook het overzicht via het alfabet doorzoeken. Dat kan ook via een trefwoord of via de familienaam. Er staat ook een uitgebreide informatie bij over onder andere de herkenning, de verspreiding en het voedsel. Daarnaast staat de informatie van de visserijwet er per soort bij met de minimum maten. De App is ook ge-update, waardoor de mogelijkheden voor de sportvissers flink verruimd zijn. Direct als de wetgeving of regels veranderen zie je nu wat er veranderd is. Dat de worm als aassoort opgeheven is bijvoorbeeld of als het nachtvissen flink is verruimd. Je ziet ook wanneer de gesloten tijden (terugzet plicht) voor bepaalde vissoorten aangepast zijn.

De App is gratis te downloaden

Je kunt de Vissengids App direct downloaden in de App Store (voor iPhone en iPad) of de Google Play Store (voor Android toestellen). Kijk bij ‘Vissengids’ en installeer de gratis App op je mobiel. De Vissengids App is een handige aanvulling op de eerder uitgebrachte én succesvolle boeken ‘De zoetwatervissen van Nederland’, de ‘Veldgids Nederlandse zoetwatervissen’ en de ‘Veldgids zeevissen’. De App biedt aan zowel biologen, sportvissers en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om vissen via je mobiel te determineren en te bekijken. De Vissengids App is in opdracht van Sportvisserij Nederland ontwikkeld door The Mobile Company.

overige gratis apps voor sportvissers

De VISsengids, VISplanner en MijnVISmaat Apps maken het sportvissen makkelijker en ook leuker. Ze zijn allemaal gratis te downloaden via Google Play (voor Android) en de AppStore (voor Apple). Lees er hier meer over!

« »