Veel  mensen hebben door het jaar heen behoefte aan een weekendje weg. Dit weekendje weg vult iedereen in naar eigen behoefte, de een gaat graag shoppen terwijl de ander gaat liever uitwaaien aan het strand. Tegenwoordig is een ‘visweekend’ ook erg populair, met name onder de mannen. In Nederland is vissen alleen toegestaan in bepaalde gebieden . Daarom bied een waterpaviljoen de perfecte oplossing, dit zijn huisjes aan het water gebouwd. Het water rondom de huisjes zit bomvol allerlei verschillende vissoorten. Vaak hebben deze paviljoens een terras op het water waardoor het vissen in eigen ‘achtertuin’ mogelijk is.

Vaak zijn deze paviljoens van alle gemakken voorzien, zo zijn de meeste woningen groot genoeg voor 6 personen.  De paviljoens op www.waterpaviljoens.nl hebben 3 woonlagen: 3 badkamers met een toilet, een begane grond inclusief woonkamer, open keuken en een toilet. Op de boven etage vindt u nog een slaapkamer en een welnesskamer. Daarnaast is het paviljoen voorzien van alle gemakken zoals een wasmachine, droger en een complete keuken met afwasmachine tevens is er ook een sauna aanwezig. Kortom de ideale locatie om een gezellig visweekend te organiseren met vrienden.  Naast vis mogelijkheden in Nederland zijn er natuurlijk ook genoeg mogelijkheden om in het buitenland te vissen. Mocht er iemand anders in uw auto heen of terug rijden is het verstandig om even na te gaan of u dan nog steeds verzekerd bent. Verder moet u natuurlijk uw visbenodigdheden niet vergeten. Kijk ook altijd even naar de weervoorspellingen voordat u weg gaat, het zou zonde zijn als u een heel weekend in de regen zou moeten vissen.

« »