Ga je niet graag alleen op vakantie? Dan kun je de kinderen meenemen en samen wat leuks gaan ondernemen. Als je een echte visliefhebber bent is het leuk om te kijken of de kinderen het ook leuk vinden. De kans is groot dat wanneer de kinderen van jongs af aan mee mogen vissen en zelf ook wat mogen doen tijdens het vissen het leuk gaan vinden.

Maar er zijn ook andere vormen van buitensporten waar je samen met de kinderen aan deel kunt nemen. Je zou samen op het strand kunnen volleyballen, je kunt gaan hardlopen, je kunt gaan fietsen, kortom mogelijkheden genoeg als je maar weet waar je moet zijn. Stel jezelf eens voor dat je zin hebt in een actieve vakantie, maar je wilt niet in Nederland blijven, dan reis je toch naar het buitenland en ga je daar diverse buitensporten beoefenen? Neem de auto mee, een paar fietsen er op, vishengel mee en je kunt jezelf prima een paar weken vermaken.  Geniet eens van de rust tijdens de buitensporten, ben je liever wat actiever? Neem dan de mountainbike, ga de bossen in en zorg dat alle energie in de buitensport wordt gestoken.

« »